A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ!

Дата: 04.05.2023 14:57
Кількість переглядів: 127

Залучити до 8 млн грн на розвиток свого бізнесу можливо!

 

Запрошуємо підприємців Жидачівської, Гніздичівської, Журавненської та Ходорівської територіальної громади дізнатися як це зробити.

  

Інвест офіс спільно з ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розробили навчальну програму для мікро, малого та середнього бізнесу.

 

Дата: 11 травня 2023 року, початок 12:00.

 

Воркшоп відбудеться офлайн у м. Жидачів (зала мотелю "Галпін").  

 

        Розкажемо вам як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок, та також попрактикуєтеся у підборі програм фінансування.

        Навчання проводять експерти/-киІнвест офісу, які щодня допомагають бізнесу залучати кошти від державних і міжнародних фондів та представники/-ці міжнародних та українських фондів.

         Хто може взяти участь: підприємці Жидачівської, Гніздичівської, Журавненської та Ходорівської територіальної громади Участь безкоштовна, за попередньою реєстрацією: https://bit.ly/406vqqE

         Після реєстрації наш менеджер/-ка зателефонує вам і повідомить дату проведення заходу у вашій громаді або найближчому місті. У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за вказаним нижче телефоном.

          Контактна особа: Степан Рішко, менеджер Інвест офісу, +38 096 187 71 13

 Захід організовує команда Інвест офісу за сприянняПрограми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. В рамках реалізації програми ми організуємо ряд офлайн та онлайн навчань для підприємців з визначеної теми. Щоб дізнатися дату наступних подій слідкуйте за оновленнями на сторінці Інвест офісу у фейсбук або звертайтесь за вказаним телефоном.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень