A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ТРАНСКОРДОННЕ СПІВРОБІТНИЦТВО НА БЛАГО ГРОМАДИ

Дата: 03.05.2023 14:44
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

      На запрошення офісу Програми транскордонного співробітництва Польща-Україна 2021-2027 радник Жидачівського міського голови Ярослав Гаврильчук  взяв участь у форумі пошуку партнерів «Довкілля», який відбувся у м. Любліні.

       Програма є відповіддю  на потреби національного та регіонального масштабу та вирішує спільні проблеми транскордонних територій у сфері довкілля, культури, охорони здоровя та безпеки. Вона допомагає зменшити розбіжності в рівні життя по обидві сторони польсько-українського кордону за рахунок коштів ЄС.

       Програма також надає підтримку у вигляді грантів, які можуть складати до 90 відсотків прийнятих витрат проєкту некомерційного характеру. Жидачівська міська рада має намір подати проєкти щодо модернізації очисних споруд та впровадження сучасних технологій покращення якості води. Відділ економічного розвитку та інвестицій  міської ради вже розпочав підготовку до написання заявки щодо проєкту та пошук партнера зі сторони Польщі, який також буде готувати проєкт по вказаній темі.

Фото без опису

           

      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень