A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВАЖЛИВО НАВЧИТИ ДІТЕЙ АЛГОРИТМУ ПОВЕДІНКИ В НЕБЕЗПЕЧНИХ СИТУАЦІЯХ

Дата: 28.04.2023 12:10
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

     Наше життя у сучасному світі постійно зазнає впливу небезпек, тому дуже важливо навчити дітей алгоритму поведінки в небезпечних ситуаціях.
     В межах реалізаціі Всеукраінського проєкту в Жидачівському закладі загальної середньої освіти №1 імені Героя України Тараса Матвіїва відкрили сучасний , інтерактивний «Клас безпеки». Кабінет розділений на різні навчальні зони та обладнаний інвентарем для домедичноі допомоги, гасіння пожежі, захисту від радіаційної та хімічної небезпеки; електроприладами, дидактичними іграми. Тут діти різних вікових категорій зможуть в теорії і на практиці навчитися основ пожежної та мінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» , правил надання домедичноі допомоги, а для молодших школярів створений пізнавальний ігровий куток.
     На відкритті були присутні представники рятувальних служб: Роман Бояновський, Мар’яна Катрич, Богдан Пастернак, Анна Блюсович , методист відділу освіти Жидачівськоі міської ради Роксолана Петришин.
     Створення таких тематичних класів має дуже важливе значення, адже знання правил безпеки - запорука успішного та безпечного майбутнього школярів.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень