A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДПТ в м. Жидачеві вул. Залізнична,11 для реконструкції нежитлової будівлі (ДПТ) та Звіту про його стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

Дата: 26.04.2023 15:25
Кількість переглядів: 113

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

детального плану території в м.Жидачеві вул.Залізнична,11 для реконструкції
нежитлової будівлі (ДПТ) та Звіту про його стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Фото без опису

Відповідно до статті  21 Закону України «Про регулювання  містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Положення про порядок проведення на території Жидачівської міської територіальної громади громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації, затвердженого рішенням Жидачівської міської ради від 25.03.2021 р. № 211, з метою ознайомлення членів територіальної громади з проєктом детального плану території в м.Жидачеві вул.Залізнична,11 для реконструкції нежитлової будівлі (ініціатор Добушовський М.З.) (надалі – ДПТ) Жидачівська міська рада повідомляє про початок обговорення та подання пропозицій до вказаного проєкту.

Територія на яку розробляється детальний план території знаходиться в східній частині міста Жидачів в кварталі існуючої виробничо-складської забудови по вул. Залізнична. В межах ДПТ розташована земельна ділянка кадастровий номер: 4621510100:01:075:1066, яка відноситься до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення та перебуває в оренді відповідно до Витягу з Державного реєстру речових пра на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від16.11.2021 за індексним номером витягу: 285039560. Детальним планом передбачається зміна цільового призначення та формування нової земельної ділянки.

Перелік текстових матеріалів пояснювальна записка : містобудівна частина, землевпорядна,

Звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Інженерно-технічні заходи цивільного захисту.

План реалізації містобудівної документації.

Техніко-економічні показники детального плану території.

Перелік графічних матеріалів із зазначенням масштабу:

- Схема розташування території в планувальній структурі м.Жидачева (викопіювання з генерального плану м. Жидачева), М 1:5 000 - арк. № 1;

- План існуючого використання території. Схема існуючих планувальних обмежень у використанні земель, М 1: 1000 - арк. №2;

- Проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель, М 1:1 000 - арк. № 3;

- Схема функціонального зонування території, М 1:1 000 - арк. № 4;

- Схема транспортної мобільності та інфраструктури, М 1:1 000 – арк. №5

- Схема інженерного забезпечення території,М 1: 1000 - арк. №6.

- Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування, М 1:1000 – арк. №7.

- Схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту на мирний час, М 1:1000, арк.. №8.

- Схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту на особливий період, М 1:1000, арк.. №9.

- План червоних ліній М 1:1000. арк..№10.

- Поперечні профілі вулиці М 1:1000, М 1:100, арк..№11.

 

ІІІ. Землевпорядна частина.

- План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій та виду цільового призначення з урахуванням наявних обмежень, обтяжень.

- План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації.

- План земельних ділянок, сформованих за результатами розроблення детального плану, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру.

- План земельних ділянок, право власності на які посвідчено до 2004 року та відомості про які не внесено до Державного земельного кадастру.

                Проектом ДПТ згідно інвестиційних намірів планується реконструкція нежитлової будівлі під бокс для проведення технологічного огляду транспортних засобів з розміщенням автостоянок для вантажних та легкових автомобілів

            Замовник ДПТ: Жидачівська міська рада.

Розробник ДПТ: ТзОВ «Карпати Арх-Проект»

            Підстава розроблення детального плану території:  рішення Жидачівської міської ради від 17.11.2022 р. № 1628 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території для в  м. Жидачеві вул.Залізнична,11» .

 Місце ознайомлення з детальним планом території – м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада,  відділ архітектури та містобудування, другий поверх (начальник відділу Людкевич Л.В.).

Строк ознайомлення з детальним планом території – до  26 травня  2023 року включно.

       Відповідно до чинного законодавства знайомитися і подавати пропозиції до проєкту ДПТ мають право:

  •  повнолітні дієздатні  фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено дану містобудівну документацію;
  • юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

            Пропозиції подані особами, не зазначеними у вказаному вище переліку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

            Пропозиції подаються громадянами у письмовому та електронному вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

            Пропозиції направляти на адресу:

  • 81700, Львівська обл., м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада;

e-mail: zhidachiv-miskrada.gov.ua.

            Термін подачі пропозицій до  26 травня  2023 року включно.

          Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу архітектури та містобудування Людкевич Л.В. (розпорядження міського голови від 14.03.2023 р. № 18-АГ).

           Розгляд пропозицій відбудеться 29 травня 2023 року о 15.00 год. у залі засідань Жидачівської міської ради (м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, другий поверх). 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень