A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

"ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ" У ЖИДАЧІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ

Дата: 21.04.2023 17:12
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

         21 квітня у Жидачівському професійному ліцеї організували «День відкритих дверей». Тож навчальний заклад приймав багатьох гостей. Було багато молоді, представників учнівської молоді Жидачівської громади та сусідніх громад. Завітали на свято й роботодавці – керівники підприємств, установ та організацій, фермери, представники Стрийської РВА, Львівського державного будинку техніки, представники громадських організацій, волонтери.

         Урочисту частину «Дня відкритих дверей» розпочали підняттям Державного Прапора України та спільним виконанням Гімну України. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України, серед яких є й випускники Жидачівського професійного ліцею.

         Директор Жидачівського професійного ліцею Марян Кушнір розповів про історію навчального закладу, його сьогодення та про подальші перспективи розвитку навчального закладу. Він, зокрема, зазначив, що в ліцеї працюють над зміцненням його матеріально-технічної бази, над вивченням потреб ринку праці, тож планують в перспективі налагодити навчання та підготовку фахівців професій, яких потребують наші роботодавці.

         Жидачівський міський голова Володимир Левко побажав Жидачівському професійному ліцею успішного розвитку, щоб у навчальному закладі вдалося налагодити підготовку фахівців, яких потребують підприємства целюлозно-паперової промисловості Жидачівщини та інші господарюючі суб’єкти Жидачівської громади та регіону, щоб випускники ліцею успішно працювали для розвитку аграрного виробництва, будівництва,  підприємництва, сфери обслуговування, громадського харчування. Подякував колективу ліцею за дієву співпрацю у вирішенні питань надання гуманітарної підтримки внутрішньо переміщеним особам, у волонтерській діяльності, у військово-патріотичному вихованні молоді.

          Учасники заходу мали можливість ознайомитися з навчальною та матеріально-технічною базою Жидачівського професійного ліцею, із військово-патріотичною виставкою, адже в навчальному закладі приділяють належну увагу не тільки підготовці фахівців певних професій, а також сприяють військово-патріотичному загартуванню молоді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

       

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень