A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НОВИЙ НАПРЯМ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 21.04.2023 09:42
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

       20 квітня представники імплементуючого партнера Львівської Аграрної палати за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) відвідали з гуманітарною місією Жидачівську громаду.

       В рамках проєкту, який охоплює 11 громад Львівщини, 207 сімей з Жидачівської громади отримали ваучери-сертифікати на суму 12 тисяч гривень кожен, які можна використати в мережі одного з торговельних центрів, щоб придбати робочий та садовий інвентар, інструменти, засоби захисту, електричні та ручні інструменти, сільськогосподарські товари та електроприлади для сільськогосподарських робіт й інші товари. Ця підтримка надається домогосподарствам, які постраждали внаслідок війни та мають доступ до землі для ведення сільськогосподарської діяльності, що допоможе в обробітку землі, щоб забезпечити родини продуктами харчування у цей непростий час воєнного стану. Ваучери вручили вимушеним переселенцям, сім’ям, які прийняли ВПО і належать до категорії вразливих, сім’ям, які втратили годувальника, малозабезпеченим. Таку допомогу надали Продовольча й сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Львівською Аграрною палатою, фінансує її уряд Франції. Метою проєкту є покращення продовольчої безпеки в громадах.

       Керівництво Жидачівської міської ради висловлює слова вдячності за допомогу та підтримку в реалізації цього важливого гуманітарного проєкту голові Львівської Аграрної палати Ігорю Вуйцику, заступнику голови управи Львівської Аграрної палати Ганні Кущак та представниці Львівської Аграрної палати Марії Ковалко.

       Голова Львівської Аграрної палати Ігор Вуйцик у своєму виступі перед врученням ваучерів-сертифікатів подякував керівництву Жидачівської міської ради, відділу економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради – начальнику відділу Лесі Шумельді та провідному спеціалісту – Світлані Сенюрі, старостам старостинських округів громади за проведену підготовчу роботу з реалізації цього гуманітарного проєкту й висловив сподівання на подальшу співпрацю у здійсненні його завдань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень