A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 19.04.2023 17:30
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

          19 квітня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

      Засідання виконавчого комітету розпочали з обговорення підсумків проходження опалювального сезону 2022-2023 років. Було заслухано інформацію начальника відділу комунального майна  та житлово-комунального господарства Василя Сомика, звіти керівників структурних підрозділів, комунальних підприємств та старост старостинських округів громади. Детально проаналізовано використання  енергоносіїв за період проходження опалювального сезону й окреслено завдання із здійснення заходів щодо підготовки до нового опалювального сезону.

         Начальник фінансового відділу Ірина Николин прозвітувала про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за І-й квартал 2023 року.

         Члени виконавчого комітету також розглянули проєкти Програми розроблення містобудівної документації на території Жидачівської МТГ на 2023 рік, Програми охорони та збереження культурної спадщини на території Жидачівської МТГ на 2023 рік та  Програми «Управління та ефективне використання майна комунальної власності Жидачівської  міської територіальної громади на 2023 рік», погодили перспективний план трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Жидачівської міської ради до 2027 року. Ухвалили рішення про прийняття на обслуговування осіб, які отримують соціальні послуги в КУ «Центр надання соціальних послуг» Жидачівської міської ради та про внесення громадян до банку даних установи, про здійснення соціального супроводу сімей та щодо соціально-правового захисту дітей. Також прийняли рішення про створення постійно діючої  конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору суб’єкта експертної оціночної діяльності на об’єкти нерухомого майна та земель, що належать до комунальної власності Жидачівської міської територіальної громади та розглянули ряд інших питань.

Фото без опису

Фото без опису

         

       

        

   

 

      

 

       

 

      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень