A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІРИМО. ЩО БУДЕМО СВЯТКУВАТИ ПЕРЕМОЖНИЙ ВЕЛИКДЕНЬ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

Дата: 19.04.2023 09:48
Кількість переглядів: 104

     З року в рік на Великдень ми підтримуємо традиції, започатковані нашими предками. Попри війну, ніхто не зможе забрати наших звичаїв і традицій. У дні відзначення Великодніх свят у населених пунктах громади радість світлого Воскресіння відзначили водінням гаївок. У Народному домі-філії с. Вільхівці організували акцію «Великодня свічка для Героя». Митецький колектив Народного дому-філії с. Бережниця взяв участь у годині духовності «Страсті Христові». Арт-майстерню «Писанка – диво» організовано Народним домом-філією спільно із бібліотекою-філією с. Заболотівці. А у Жидачівській міській публічній бібліотеці організували майстер-клас з виготовлення Великодніх прикрас. У їх виготовленні взяли також участь внутрішньо переміщені особи. Ці чудові вироби стали окрасою бібліотечної оселі та додали святкового настрою.

      Сьогодні радість Христового Воскресіння переплітається із сумом, бо йде війна, гинуть люди, але ми віримо, що дуже скоро будемо святкувати переможний Великдень по всій Україні.

      Дякуємо нашим захисникам, які Великдень 2023 року зустріли далеко від рідного дому. Малюнок нашого талановитого художника, воїна Михайла Романіва не потребує багатьох слів. Тільки єдине побажання, щоб Бог оберіг наших захисників, щоб прийдешні свята вони зустріли у рідному домі, у вільній від ворога Україні.

     

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень