A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

АПАРАТНА НАРАДА З ОБГОВОРЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 17.04.2023 12:49
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

        17 квітня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів апаратну нараду, на якій йшлося про основні підсумки соціально-економічного розвитку громади у І кварталі 2023 року, зокрема, про виконання бюджету, про використання енергоносіїв в опалювальний період 2022-2023 років. Ці та інші питання буде розглянуто на засіданні виконавчого комітету міської ради, яке відбудеться 19 квітня. Також обговорили питання підготовки до чергового пленарного засідання сесії міської ради, яке відбудеться 27 квітня.

         Міський голова проінформував учасників наради про те, що КНП «Жидачівська міська лікарня», на основі зміцнення та покращення її матеріально-технічного забезпечення, отримає статус – загальний заклад охорони здоровя.

         Учасники наради також обговорили питання участі громадськості в реалізації Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» з розроблення Стратегії розвитку Жидачівської громади.

         Не оминули учасники наради й резонансну подію, яка сталася напередодні Великодня у м. Жидачеві, - побиття зловмисниками хлопця з ДЦП, талановитого художника та поета Михайла Марківа.

         Жидачівський міський голова Володимир Левко спілкувався із начальником відділення №1 (м. Жидачів) Стрийського  районного управління  ГУНП України у Львівській області Володимиром Винницьким, який проінформував про те, що за даним фактом зареєстровано кримінальне провадження.

           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень