Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ФЕРМЕРИ ТА АГРОПІДПРИЄМСТВА ГРОМАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ "ВЕЛИКОДНЯ РАДІСТЬ - У КОЖНУ РОДИНУ"

Дата: 14.04.2023 11:34
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

    Служба у справах дітей Жидачівської міської ради напередодні Великодня організувала благодійну акцію «Великодня радість – у кожну родину».

      Організатори благодійної акції звернулися до керівників фермерських господарств та агропідприємств Жидачівської громади із проханням долучитися до її проведення, адже до Великодня готуються всі люди, але не у всіх є можливість зібрати та наповнити Великодній кошик. Особливо цієї допомоги потребують родини, в яких виховуються діти-сироти і позбавлені батьківського піклування й ті дітки, які опинилися в складних життєвих обставинах.

     Служба у справах дітей Жидачівської міської ради вдячна всім, хто долучився до проведення благодійної акції й допоміг продуктами харчування діткам соціально незахищених родин, щоб всі вони  також з радістю зустріли Великдень.

    До проведення благодійної акції долучилися: фермерське господарство Цана Романа Мироновича, керівник ФГ «Пчани-Денькович» Денькович Богдан Степанович, керівник ФГ «Межиріччя» Лозинський Роман Іванович, СФГ «Оленка» (Одноріг Юрій Іванович та Одноріг Валентина Мар’янівна), керівник ПАФ «Бережниця» Богів Микола Михайлович, ФГ Дицьо Степана (Дицьо Володимир Степанович), керівник ТОВ «КПК-Агроінвест» Івасько Святослав Миколайович.

      Завдяки небайдужості добрих людей благодійну допомогу напередодні Великодня отримали більше 30 діток, зокрема, 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також 22 діток родин, які опинилися в складних життєвих обставинах.

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень