A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВИЗНАЧАЄМО ПОТРЕБИ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ У СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГАХ

Дата: 12.04.2023 16:17
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

        На виконання ст. 11 п.4 Закону України «Про соціальні послуги» та наказу Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 №28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послуг» сектор соціального захисту населення Жидачівської міської ради та КУ «Центр надання соціальних послуг» Жидачівської міської ради проводить роботу щодо визначення потреб жителів Жидачівської міської територіальної громади у соціальних послугах.
        Відповідно до законодавства визначення потреб населення територіальної громади у соціальних послугах – це збір, узагальнення та аналіз інформації про наявність вразливих груп населення, осіб/сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати, про їхні потреби у соціальних послугах, на основі результатів яких приймаються управлінські рішення щодо організації надання таких послуг.
        Важливо зазначити, що основною метою проведення оцінки потреб громади є якісна організація і надання соціальних послуг, основними цілями і завданнями яких є: профілактика складних життєвих обставин; подолання складних життєвих
обставин та мінімізація негативних наслідків складних життєвих обставин.
        В ході проведеної роботи з визначення потреб жителів громади у соціальних послугах спільно з установами, що надають такі послуги, виявлено, що мешканці громади потребують наступних послуг:
- догляд вдома;
- соціальний супровід осіб/сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах;
- інформування;
- консультування;
- соціальна адаптація;
- соціальна інтеграція та реінтеграція;
- представництво інтересів;
- кризове та екстрене втручання;
- натуральна допомога;
- посередництво (медіатація).
      Жителі громади можуть долучитися до визначення потреб в отриманні соціальних послуг та надати свої пропозиції до 1 травня 2023 року до КУ «Центр надання соціальних послуг» Жидачівської міської радии за адресою: м. Жидачів, вул. М.Шашкевича, 2, каб. 116, 118 або на електронну пошту kz.cnsp.zhydachiv@ukr.net

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень