Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОБГОВОРЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 03.04.2023 16:41
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

      3 квітня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нараду із представниками відділу освіти та керівниками дошкільних установ громади з обговорення актуальних питань розвитку дошкільної освіти.

      Керівники закладів дошкільної освіти розповіли про питання, які потребують сприяння керівництва громади в їх розв’язанні. Йшлося, зокрема, про вирішення питань монтажу нового обладнання, реконструкції енергомережі, проведення ремонтних робіт.

    Міський голова інформував про вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку громади, зокрема, про виконання бюджету за підсумками І кварталу 2023 року. Наголосив на важливості постійного діалогу й отримання обєктивної інформації про реальний стан справ та проблемні питання розвитку дошкілля.

       Володимир Левко інформував керівників дошкільних установ про те, що виходячи з погіршення кліматичних умов, 3 квітня 2023 року видано розпорядження №25-МГ, яким з 4 квітня 2023 року буде поновлено опалювальний сезон 2022-2023 років для забезпечення температурного режиму в дошкільних закладах освіти громади. Буде відновлено роботу котельні по вул. І. Мазепи,10 в м. Жидачеві  для забезпечення теплопостачання дошкільних закладів «Барвінок», «Калинонька», «Дивосвіт» та роботу автономних котелень в дошкільних закладах «Теремок» (м. Жидачів) та «Сонечко» (с. Заріччя). Вирішення питання огрівання будівель  закладів загальної середньої освіти проводитиметься із врахуванням кліматичних умов після завершення канікулярного періоду.

Фото без опису

      

     

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень