A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ПИТАНЬ РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.04.2023 12:04
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

 

      31 березня в межах проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», який реалізується за підтримки USAID «ГОВЕРЛА», відбулося друге розширене засідання робочої групи з питань розроблення Стратегії розвитку Жидачівської громади на період до 2027 року.

       У засіданні взяв участь   Жидачівський міський голова Володимир Левко, експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Ірина Сторонянська – представниця  агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини, доктор економічних наук, професор Інституту регіональних досліджень ім. М. І. Долішнього НАН України, Лілія Беновська – представниця агенції місцевого розвитку Яворівщини,  кандидат економічних наук, старший дослідник, старший науковий співробітник Інституту регіональних досліджень ім. І. М. Долішнього НАН України, Олександр Софій -  керівник аналітичної групи та експерт громадської організації «Європейський діалог».

       Учасники робочої групи, до якої увійшли представники громадських організацій, бізнесу, мешканці громади, продовжили роботу над визначенням бачення Стратегії подальшого соціально-економічного розвитку Жидачівської громади. Також розглянули та внесли корективи у напрацьований за підсумками проведення першого засідання робочої групи SWOT-аналіз проблематики та перспектив соціально-економічного розвитку громади. Відбувся зацікавлений діалог з обговорення питань  формування інвестиційної привабливості громади, підтримки розвитку агропромислового сектору громади, малого і середнього бізнесу, розвитку людського капіталу та підвищення якості життя громади.

       На засіданні робочої групи розпочали роботу над формуванням плану заходів Стратегії розвитку Жидачівської громади на період до 2027 року. Учасники засідання на етапі пошуку ідей Стратегії розвитку громади працювали у групах, кожна з яких на основі місцевих програм напрацювала і представила свій проєкт.  

      Роботу над розробкою проєктів на етапі пошуку ідей Стратегії розвитку громади буде продовжено, тож всі бажаючі зможуть долучитися до їх формування та висвітлити своє бачення проблем та перспектив розвитку нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

      

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень