A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВЕСНЯНА ТОЛОКА З ПРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ ОЗЕРА "ПРОМІНЬ"

Дата: 24.03.2023 16:30
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

 

       24 березня Жидачівська міська рада разом із любителями риболовлі організували весняну толоку з прибирання  території озера «Промінь», яке є улюбленим місцем відпочинку не тільки для мешканців міста Жидачева та Жидачівської громади, а також багатьох наших гостей. На заклик взяти участь у прибиранні території озера відгукнулося чимало небайдужих людей. Жидачівським міським виробничим управлінням учасників толоки було забезпечено всім необхідним для організації прибирання.

       А роботи було багато, адже далеко не кожен відпочивальник дотримується простих правил поводження на природі, залишаючи за собою чимало сміття. Найскладніше було прибрати прибережну водну частину озера від скляних і пластикових пляшок та іншого сміття. Для цього довелося використовувати човен.

       Звичайно такою разовою акцією навести порядок  на території озера «Промінь» складно. Як розповіли любителі риболовлі, які вже кілька днів прибирають територію озера та лагодять містки для рибалки, важливо не смітити, оберігати цю чудову місцину для відпочинку та інші відпочинкові зони, якими славиться Жидачівська громада.

          Дякуємо всім, хто долучився до проведення весняної толоки!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    

 

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень