Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.03.2023 17:45
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

           23 березня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

       Члени виконавчого комітету затвердили Положення  про архітектурно-містобудівну раду при відділі архітектури та містобудування, Положення про порядок складання та видачі Акту встановлення факту здійснення догляду та створення Комісії з питань встановлення факту здійснення догляду Жидачівської міської територіальної громади, які стосується супроводу осіб з інвалідністю І та ІІ групи та осіб, які потребують стороннього догляду при перетині кордону країни.

        Прийняли рішення про погодження тарифів на платні медичні та немедичні послуги, які надаються КНП «Жидачівська міська лікарня». Це стосується, зокрема, проходження медичних обстежень для отримання дозволу на володіння зброєю, медичного огляду для водіїв та ряду інших медичних і немедичних послуг.

         Члени виконавчого комітету внесли зміни до показників бюджету громади на 2023 рік. А саме: збільшили дохідну та видаткову частину бюджету на суму 365 тис грн за рахунок  отримання  субвенції з обласного бюджету «Природоохоронні  заходи за рахунок цільових фондів» ( на об'єкт "Будівництво вуличної каналізаційної мережі  в масиві "За пеїздом" по вул. Стуса, вул. Коновальця в м. Жидачеві Львівської області"). Також розглянули та затвердили кошторис витрат на участь волейбольної команди СОК «ВК-ЖИДАЧІВ» у чемпіонаті Львівської області з волейболу на 2023 рік та прийняли рішення про організацію громадських робіт на підприємствах, установах, організаціях громади на 2023 рік.

         На засіданні також розглянули та прийняли рішення з питань, які стосуються соціального захисту населення та соціально-правового захисту малолітніх дітей, затвердили Подання органу опіки та піклування про доцільність призначення опікунів недієздатних фізичних осіб та розглянули ряд інших питань.

Фото без опису

          

         

        

    

   

 

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень