A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТІВ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ - ПРОЄКТІВ РІШЕНЬ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.03.2023 17:39
Кількість переглядів: 144

«Про  встановлення  податку   на  нерухоме   майно,   відмінне від земельної ділянки, на території Жидачівської міської територіальної громади», «Про  встановлення  єдиного   податку   для першої  та  другої  груп  платників єдиного податку на території Жидачівської міської територіальної громади», «Про  встановлення  плати  за землю   та  пільг зі   сплати   земельного  податку   на  території Жидачівської міської територіальної громади», «Про    встановлення    розмірів    річної    суми платежу    орендної     плати   за    землю    для  фізичних   та   юридичних   осіб   на  території  Жидачівської міської територіальної громади».

Проєкти  регуляторних актів про встановлення місцевих податків і зборів на території Жидачівської міської територіальної громади розроблені на виконання вимог діючого законодавства України з метою введення їх в дію з 01.01.2024 року.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань з 23.03.2023 в місячний термін на поштову адресу: 81700, Львівська обл., м. Жидачів, вул. Шашкевича М., буд. 2, Жидачівська міська рада, та електронну адресу: meriya.zhydachiv@i.ua  із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог діючого законодавства.

Проєкти регуляторних актів та аналізи  регуляторного впливу буде розміщено 23 березня 2023 року на офіційному веб сайті Жидачівської міської ради: https://zhidachiv-miskrada.gov.ua/  в меню: регуляторна політика-проєкти регуляторних актів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень