Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

19 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 17.03.2023 14:26
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

     Щиро вітаю колективи Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства та міського комунального підприємства «Жидачівводоканал», а також представників підприємницьких структур сфери побутового обслуговування населення з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

         Комунальні блага навіть у непростих умовах сьогодення вже стали звичними, що ми не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя без роботи  цих служб. Працівники комунальних підприємств піклуються, щоб у наших домівках була вода, щоб тішили око прибрані вулиці та парки.

    На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення  життєдіяльності громади. Вдень і вночі, у складних умовах сьогодення, завдяки фаховості та відданості своїй справі, Вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення міста і громади.

      Дякую Вам за нелегку працю і від щирого серця бажаю міцного здоровя, добробуту, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди!

 

Жидачівський міський голова                  Володимир ЛЕВКО

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень