A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПАТРІОТИЧНІ ЗАХОДИ В РАМКАХ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 15.03.2023 08:36
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

      14 березня у Жидачівському закладі загальної середньої освіти №2, в рамках відзначення Дня українського доброрвольця, організували патріотичні заходи: уроки роздуми, уроки мужності «Сила нескорених», години спілкування «Вони для нас виборюють життя», тематичні виставки, перегляд відеороликів. 

       У Народному домі-філії с. Дем’янка-Лісна діти намалювали патріотичні листівки з метою вшанування всіх добровольців, які стали  на захист нашої країни, нашого життя, нашої свободи. А у Народному домі-філії с. Пчани діти підготували патріотичну виставку та виготовили обереги для наших захисників.

      Тема відзначення Дня українського добровольця також висвітлюється у місцевих ЗМІ. Жидачів ФМ, зокрема, подано цікаву пізнавальну інформацію про те, що Лідія Паламар, яка народилась в Жидачеві, мати  легендарного захисника «Азовсталі» Святослава Паламара із позивним «Калина» - заступника командира  полку «Азов» Національної гвардії України. Наш Герой народився 10 жовтня 1982 року  в сусідньому місті Миколаєві. На війні на сході України він з початку серпня 2014 року. Учасник оборони Маріуполя, Герой України. Його розповіді, відео матеріали  з «Азовсталі», в яких йшлося про героїчну оборону Маріуполя, назавжди вкарбуються в пам’яті українського народу й світової спільноти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень