A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

14 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 13.03.2023 15:44
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

         14 березня в нашій країні відзначають День українського добровольця. Дата 14 березня вибрана не випадково. Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону, який вирушив на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.

     Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну  збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися кращі сини і дочки України, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист рідної землі. Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив лави Збройних Силу України; ті, хто допомагає захисникам і готовий приєднатися до їхніх лав завтра. Наша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої перемоги.

         Вдячний всім представникам Жидачівської громади, які у надзвичайно складних умовах боронять від ворога рідну землю.

         Ми пишаємося Вами, цінуємо мужність кожного з  Вас й просимо Бога, щоб оберіг наших воїнів й допоміг рідним і близьким пройти найважчі випробування війною й дочекатися щасливого повернення наших захисників до рідного дому.

            Вічна память і слава полеглим Героям!

            Слава Україні!

 

Жидачівський міський голова                  Володимир ЛЕВКО

      

              

 

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень