Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКА ГРОМАДА ВШАНОВУЄ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Дата: 09.03.2023 14:17
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

      9 березня у місті Жидачеві, біля пам’ятника Великому Кобзарю, відбувся патріотичний захід з нагоди відзначення 209-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка. На Кобзаревому майдані зібралися представники духовенства, владних структур Жидачівської громади, було багато молоді та небайдужих мешканців міста Жидачева й інших населених пунктів громади, які у цей непростий для нашої країни час прийшли, щоб вшанувати пам’ять геніального сина  українського народу, який понад усе прагнув його волі, застерігав від підступного ворога й щиро вірив в щасливе майбутнє України.

        Відбулася урочиста церемонія покладання квітів до памятника Тарасу Шевченку. Учасники патріотичного заходу поминальним Богослужінням та спільною Молитвою вшанували память Великого Кобзаря, всіх борців за волю і полеглих захисників незалежності України. Лунали безсмертні Кобзареві поетичні рядки та його пісні. Завершили вшанування Великого Кобзаря спільним виконанням його «Заповіту».

        Організатори патріотичного заходу запросили мешканців м. Жидачева та інших населених пунктів громади на художньо-мистецький захід з нагоди відзначення 209-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка, який відбудеться 12 березня, о 16 год., у Жидачівському міському Будинку культури «Удеч».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень