A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 07.03.2023 16:53
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

         7 березня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

      На засіданні виконавчого комітету затверджено Положення про порядок використання шкільних автобусів. Прийнято рішення про закріплення за закладами загальної середньої освіти Жидачівської міської ради територій обслуговування.  Також прийнято рішення про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних обставинах та рішення про прийняття на обслуговування  осіб, які отримують соціальні послуги в КУ «Центр надання соціальних послуг» Жидачівської міської ради та про внесення громадян до банку даних установи. Також затверджено 2 порядки щодо виконання заходів Програми соціального захисту населення.

          Члени виконавчого комітету внесли зміни до показників бюджету Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік та зміни до рішення виконавчого комітету Жидачівської міської ради від 28.12.2022 року №299 «Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв бюджетними установами Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік».

       На засіданні також прийнято рішення щодо соціально-правового захисту малолітніх дітей, затверджено Подання органу опіки та піклування про доцільність призначення опікунів недієздатних фізичних осіб, зареєстровано помічників фізичних дієздатних осіб, а також розглянуто фінансові та містобудівні питання.

           Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень