A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕОРГАНІЗАЦІЮ ВІДДІЛУ ТА ПРО ПОРЯДОК І СТРОКИ ЗАЯВЛЕННЯ КРЕДИТОРАМИ СВОЇХ ВИМОГ

Дата: 27.02.2023 16:13
Кількість переглядів: 151

Жидачівська міська рада 23 лютого 2023 року прийняла рішення №1728 «Про реорганізацію відділу  містобудування, архітектури   та   земельних  відносин Жидачівської міської ради, затвердження Положення про відділ архітектури та містобудування, як окремого структурного підрозділу»,

Жидачівською міською радою, як засновником, було вирішено:

1. Реорганізувати відділ містобудування, архітектури та земельних відносин Жидачівської міської ради шляхом поділу на окремий структурний підрозділ - відділ архітектури  та містобудування, як юридичну особу без самостійного балансу та казначейських рахунків, та відділ земельних ресурсів. 

2. Затвердити Положення про відділ архітектури та містобудування Жидачівської міської ради .

3. Доручити начальнику відділу архітектури та містобудування Жидачівської міської ради провести державну реєстрацію відділу відповідно до п.1 цього рішення.

4. Визнати, що відділ архітектури та містобудування Жидачівської міської ради є правонаступником відділу містобудування, архітектури та земельних відносин (Код ЄДРПОУ 44279775) у відповідних сферах діяльності та правонаступником всіх документів створених та виданих у реєстрах Єдиної державної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ), реєстрів містобудівного кадастру.

Розпорядженням Жидачівського міського голови від 24.02.2023р.  №13-АГ створено комісію з проведення реорганізації відділу містобудування, архітектури та земельних відносин.

Строк для заявлення кредиторами своїх вимог – два місяці з дня оприлюднення цього повідомлення. Свої вимоги кредитори подають до комісії з реорганізації, яка розглядає кожну вимогу окремо, після чого приймає відповідне рішення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень