A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НА ЗНАК СОЛІДАРНОСТІ З УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ

Дата: 24.02.2023 11:43
Кількість переглядів: 152

         Сьогодні, 24 лютого, на знак солідарності з українським народом, наші латвійські друзі з м. Єкабпілс вшанували пам’ять полеглих за волю українського народу хвилиною мовчання.

      На сторінці наших латвійських побратимів у соціальних мережах зазначено: «Висловлюємо підтримку нашим містам побратимства – Жидачів, Миргород та Вижниця. Україна має бути вільною, ми будемо підтримувати її боротьбу за свободу до перемоги! Дякуємо жителям і волонтерам, які допомагають долати цей важкий момент пожертвами та іншими способами.

           Слава Україні!»

         Жидачівський міський голова Володимир Левко під час проведення пленарного засідання сесії міської ради, яке відбулося напередодні, аналізуючи прожитий непростий рік війни, наголосив на важливості підтримки Жидачівської громади і всього українського народу нашими зарубіжними друзями і партнерами, зокрема, з м. Єкабпілс (Латвія), міста Челядзь (Польща), м. Обі (Франція).

       Володимир Левко подякував захисникам України, які боронять рідну землю, всім, хто допомагає нашим воїнам і працює на нашу спільну перемогу. Також подякував нашим зарубіжним друзям і партнерам, які з перших днів повномасштабного вторгнення солідарні з нами та надають підтримку Україні.

       

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень