A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕСІЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.02.2023 17:22
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

        23 лютого під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося пленарне засідання 24-ї сесії Жидачівської міської ради, на якому депутати заслухали звіт про виконання  бюджету Жидачівської міської територіальної громади за 2022 рік, про результати виконання Програми економічного і соціального розвитку громади за 2022 рік, внесли зміни до бюджету громади на 2023 рік, заслухали інформацію про виконання плану роботи Жидачівської міської ради за 2022 рік та затвердили план роботи міської ради на 2023 рік.

    Також затвердили програму забезпечення покращення стану охорони громадського порядку та профілактики злочинності на території Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік. Також затвердили ряд інших програм  та внесли зміни до вже діючих програм, які стосуються, зокрема, соціального захисту населення, розвитку фізичної культури та спорту, земельних відносин та виготовлення землевпорядної документації та надали дозвіл на внесення змін до генерального плану с. Тейсарів, а також розглянули містобудівні та земельні питання.

       На основі поданої заяви, депутати міської ради прийняли рішення про дострокове припинення повноважень та звільнення старости Вільховецького старостинського округу Матури Богдана Любомировича.

     Враховуючи вимоги чинного законодавства та беручи до відома результати громадського обговорення у селах Жидачівської громади, депутатами прийнято рішення «Про здійснення деяких заходів воєнного стану у сфері демонтування пам’ятних знаків, які пов’язані з історією держави-агресора», на основі якого буде проведено демонтаж вище зазначених пам’ятників у селах Бережниця, Млиниська,  Вільхівці та Заріччя.

       Депутати Жидачівської міської ради також прийняли Звернення до Кабінету Міністрів України та Міністерства охорони здоров’я України щодо врахування пропозицій органів місцевого самоврядування до проєкту Постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я».

       Депутатів хвилює введення критерію для функціонування загального закладу охорони здоров’я на території медичного обслуговування якого проживає не менше 40 тисяч осіб, вони пропонують виключити цей критерій. Йдеться про те, що це суперечить принципам медичної реформи, за яким заклади охорони здоровя конкурують між собою за пацієнта, що забезпечує якість медичних послуг.

Фото без опису

     

     

      

      

     

      

        

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень