A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОБГОВОРИЛИ ПРІОРИТЕТНІ ЗАВДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 21.02.2023 15:05
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

        21 лютого начальник Стрийської районної військової адміністрації Богдан Янко та перший заступник начальника Стрийської РВА Андрій Вовчастий відвідали із робочою поїздкою Жидачівську громаду. Під час зустрічі із Жидачівським міським головою Володимиром Левком та керівним складом міської ради  обговорили пріоритетні завдання та проблемні питання соціально-економічного розвитку Жидачівської міської територіальної громади.

     Богдан Янко інформував про те, що начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким визначено пріоритетні напрямки та основні завдання розвитку Львівщини у 2023 році. На першому місці буде культурна спадщина Львівщини, на другому – медицина і на третьому – освітня галузь.

      Обговорювали також питання впровадження електронних квитків та організації перевезення пільгових категорій населення. Жидачівський міський голова порушив проблемні питання забезпечення належного автобусного сполучення із населеними пунктами громади, зокрема, із с. Волиця-Гніздичівська, с. Демянка-Лісна та с. Рогізно.

        Перший заступник очільника Стрийської РВА Андрій Вовчастий проаналізував основні показники виконання громадами Стрийського району бюджетів за підсумками 2022 року та січень 2023 року. Відзначив, що Жидачівською громадою забезпечено виконання завдань наповнення бюджету громади за підсумками 2022 року. Також забезпечено виконання й перевиконання плану надходжень до бюджету громади в січні 2023 року. Назвав позитивним те, що бюджетна сфера громади повністю забезпечена фінансуванням Йшлося також про здійснення заходів із оптимізації мережі освітніх закладів громади.

      Начальник Стрийської РВА також ознайомився із роботою КНП «Жидачівська міська лікарня», спілкувався із керівництвом лікарні та медичними працівниками.

       Богдан Янко позитивно оцінив все те, що за підтримки Жидачівської  міської ради вже здійснено та робиться в міській лікарні  для покращення умов та якості надання медичних послуг.

     Відбулося також ознайомлення із ситуацією, яка склалася через аварію на каналізаційному колекторі в м. Жидачеві, на проспекті Героя України Тараса Матвіїва. Міський голова розповів про ситуацію загалом та про хід організації робіт з капітального ремонту каналізаційного колектора, які необхідно провести на ділянці понад 400 погонних метрів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень