A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКА ГРОМАДА ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2023 15:27
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

         Сьогодні, 20 лютого, Жидачівська громада разом із всією Україною вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Патріотичні заходи із вшанування пам’яті загиблих Героїв відбулися в усіх населених пунктах громади.

      У місті Жидачеві, біля Алеї Героїв, відбувся меморіальний патріотичний захід «Ангели, які тримають Небо». Поряд із Алеєю Героїв розмістили портрети наших краян, які віддали своє життя в боях з російськими окупантами, відстоюючи Свободу та територіальну цілісність України.

     Жидачівський міський голова Володимир Левко, представники духовенства та громадськості поклали квіти та лампадки до обеліску на Алеї Героїв. Під час церемонії покладання квітів і лампадок звучала зворушлива пісня «Пливе кача по Тисині…». Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших Героїв.

     Жидачівський міський голова Володимир Левко подякував мешканцям громади, представникам духовенства, мистецьких колективів та молоді за те, що не забувають про Героїв, які віддали своє життя за нашу Свободу.

     Очільник громади також зазначив, що наш ворог підступний. Через те, що оголошено «Повітряну тривогу», скорочено програму проведення меморіального патріотичного заходу, адже життя і безпека людей – найголовніше в непростих умовах воєнного стану. Тож всім необхідно перейти в укриття.

      Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні завершили спільним виконанням Гімну України.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень