Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЕКОПАПЕРУ МІСЦЕВОГО ВИРОБНИКА

Дата: 16.02.2023 10:34
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

     15 лютого у Жидачівській міській публічній бібліотеці відбулася презентація екопарперу  місцевого виробника.

        Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат виготовив екологічний офісний папір А4 та А3 формату TM EKOOFFICE (ТМ ЕКООФІС) унікального кольору «Біла ніч». Папір пройшов випробування у повному циклі документообігу на промислових та комерційних підприємствах України як писальний папір для письма, записів та нотаток до друку на принтері різних документів, а також застосований у поліграфії для друку від одного кольору до «повноколір», залежно від типу обладнання.

       Підприємство підтримує політику відмови від пластику в усьому світі, створює екологічно чисту продукцію, зберігає ліси і навколишнє середовище завдяки використанню вторинної сировини.

      У заході взяли участь: голова правління ПАТ «Жидачівський ЦПК» Дмитро Римашевський, начальник управління контролю та інженерного аудиту підприємства Галина Долінська.

       Доповнив розповідь про історію Жидачівського целюлозно-паперового комбінату радник Жидачівського міського голови Ярослав Гаврильчук.

     Зустріч була цікавою та пізнавальною. У заході взяли участь ветерани підприємства та представники учнівської молоді, яким було цікаво дізнатися про історію винаходу паперу, про його виробництво в Україні й про те, що в нашій країні відзначають День працівників целюлозно-паперової промисловості у третю суботу жовтня. Відзначення цього професійного свята безпосередньо стосується історії створення Жидачівського целюлозно-паперового комбінату, який запрацював 17 жовтня 1951 року. Представникам учнівської молоді розповіли й про те, в яких навчальних закладах нашої країни готують фахівців целюлозно-паперової промисловості, адже важливо, щоб підприємство поповнювалось молодими кадрами.

      Колективом Жидачівської міської публічної бібліотеки було підготовлено тематичні виставкові експозиції, продемонстровано фрагменти фільмів про історію виникнення паперу, його виробництво в Україні та світі, розповіді про історію Жидачівського целюлозно-паперового комбінату.

     Директор бібліотеки Любов Янклевич наголосила на важливості підтримки у сьогоднішніх непростих умовах воєнного стану українських виробників, популяризації продукції місцевих виробників й подякувала керівництву та колективу Жидачівського целюлозно-паперового комбінату за активну волонтерську підтримку наших захисників.  

        Під час проведення заходу організували флешмоб «Захистимо небо України».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень