A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ВРЯТУВАЛИ ДІТЕЙ, ЇХ ЖИТТЮ ЗАГРОЗИ НЕМАЄ

Дата: 15.02.2023 10:19
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

      У вівторок, 14 лютого,  у місті Жидачів двоє підлітків провалилися під кригу на місцевому озері «Промінь». Отримавши виклик про інцидент від перехожих, поліцейські прибули на місце та кинулися рятувати підлітків й витягли з води 13-річну дівчину та 14-річного хлопця та передали медикам. На щастя, життю неповнолітніх ніщо не загрожує.

      Нагадаємо, що ще кілька днів тому на сторінці Жидачівської міської ради у Фейсбуці ми застерігали й публікували звернення наших рятувальників до всіх громадян з проханням бути уважними та вкрай обережними. Просили не виходити на тонкий лід, особливо застерігали батьків, щоб не відпускали своїх дітей самих гратися на замерзлих водоймах.

      Жидачівський міський голова Володимир Левко, відразу після отримання оперативної інформації про надзвичайну подію, на засіданні виконавчого комітету міської ради, насамперед, подякував нашим поліцейським, медикам, рятувальникам й всім, хто долучився до порятунку дітей, адже життя та безпека людей для нас - найголовніше. Також міським головою доручено посилити інформаційно-роз’яснювальну та профілактичну роботу у навчальних закладах, у місцевих ЗМІ, в соціальних мережах, щоб запобігти в подальшому таким прикрим інцидентам, які несуть пряму загрозу життю та безпеці дітей.

      Тож сьогодні ще раз звертаємось до батьків і просимо берегти життя і здоровя дітей!

    

                                               

    

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень