A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 14.02.2023 17:17
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

         

         14 лютого під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

       На засіданні заслухано звіт про виконання  бюджету  Жидачівської міської територіальної громади за 2022 рік та про результати виконання Програми економічного та соціального розвитку Жидачівської міської територіальної громади за 2022 рік. Затверджено календарний план спортивно-масових заходів у Жидачівській МТГ на 2023 рік, заходів з реалізації Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Жидачівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

       Прийнято рішення про відшкодування  різниці в тарифах для міського комунального підприємства «Жидачівводоканал» у 2023 році, про оголошення конкурсу по відбору суб’єкта оціночної діяльності на об’єкти комунальної власності, які передаються в оренду та приватизовуються у 2023-2024 роках, про продовження терміну дії договору тимчасового місця розташування спеціальних конструкцій зовнішньої реклами. Внесено зміни до складу Комісії з питань захисту прав дитини, затвердженого рішенням виконавчого комітету Жидачівської міської ради від 18.05.2021 року №99.

        Розглянуто ряд програм, зокрема, проєкт Програми «Покращення стану забезпечення охорони громадського порядку та профілактики злочинності на території Жидачівської міської територіальної громади».  Розглянуто також містобудівні питання та питання, які стосуються соціально-правового захисту дітей, соціального захисту населення та ряд інших питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень