A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ ІЗ КЕРІВНИЦТВОМ ПІДПРИЄМСТВА "ВУДІНДАСТРІС"

Дата: 10.02.2023 17:24
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

           10 лютого Жидачівський міський голова Володимир Левко провів робочу зустріч із керівництвом ТзОВ «ВудІндастріс», власником якого є турецька компанія «Онур».

              Директор підприємства Сагра  Кахраман  Унал розповів про те, що основним напрямом діяльності підприємства є виробництво струганого і лущеного шпону, профільного бруса і пиломатеріалів. Підприємство виготовляє продукцію, що використовується при виготовленні меблів, дверей, підлог тощо. Її експортують в країни Європи і світу.

        Жидачівський міський голова Володимир Левко під час зустрічі із керівництвом підприємства, в створення і розвиток якого залучено турецькі інвестиції, висловив слова співчуття, солідарності та підтримки нашим турецьким друзям і всьому турецькому народу у зв’язку із трагедією – потужним землетрусом, який стався 6 лютого на південному сході Туреччини та Сирії й забрав життя понад 19 тисяч людей. У Туреччині загинули більше 16 тисяч людей, понад 66 тисяч – отримали поранення, зруйновано 6644 житлових об’єкти. На жаль, це не остаточні дані, оскільки з кожним днем кількість виявлених жертв землетрусу зростає. 8 лютого до Туреччини прибули українські рятувальники та парамедики.

            Міський голова також подякував за солідарність Туреччини з українським народом та всебічну підтримку в цей непростий для нашої країни час визвольної війни та побажав успішної діяльності підприємству.

      Відбувся зацікавлений діалог щодо перспектив виробничої діяльності підприємства, представники якого запевнили, що й в непростих умовах воєнного стану планують розширювати виробничі потужності й збільшувати кількість робочих місць.

        Міський голова відзначив позитивні зміни у здійсненні благоустрою на території підприємства  та запевнив, що  Жидачівська міська рада  завжди відкрита до діалогу з бізнесом та готова до співпраці у питаннях залучення інвестицій у економіку Жидачівської громади.

Фото без опису

Фото без опису

         

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень