A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС

Дата: 10.02.2023 09:11
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

       9 лютого під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

       На засіданні розглянули питання про виділення коштів з бюджету громади. Також йшлося про загрозу виникнення надзвичайних ситуацій повязаних із пропуском льодоходу, повені та дощових паводків на мостах через р. Стрий у м. Жидачів, про аварійну ситуацію, яка склалася на каналізаційному у колекторі у м. Жидачів по проспекту Героя України Тараса Матвіїва. У «Різному» було заслухано інформацію про пожежу господарської будівлі в с. Межиріччя.

      За підсумками розгляду ухвалено рішення про виділення коштів з бюджету громади для закупівлі пально-мастильних матеріалів на ліквідацію надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру.

      Також, у зв’язку із значним накопиченням деревини у підмостових отворах, визнано загрозливою ситуацією, яка склалася під мостами через р. Стрий  у м. Жидачів. Для вирішення цієї проблеми комісією та виконавчим комітетом міської ради буде підготовлено звернення до керівництва Львівської ОВА  та Служби  автомобільних доріг у Львівській області (як до балансоутримувача), щодо ліквідації заторів під мостами через р. Стрий у м. Жидачів, що може призвести до надзвичайної ситуації. Необхідно також провести технічну експертизу стану старого мосту через р. Стрий в м. Жидачеві та надати пропозиції щодо подальшого використання цього об’єкта.

         Ситуацію, яка склалася на каналізаційному колекторі у м. Жидачеві по проспекту Героя України Тараса Матвіїва визнано як надзвичайною об’єктового значення. Ухвалено рішення про виділення коштів для ліквідації надзвичайної ситуації та щодо здійснення заходів для запобігання негативного впливу на життєдіяльність населення м. Жидачів.

      Жидачівський міський голова Володимир Левко також вручив посвідчення про проходження спеціальної підготовки представникам навчальної групи добровільної пожежної команди Жидачівської громади, які брали участь у практичних заняттях в рамках реалізації грантового проєкту «Цивільний захист з добровільними пожежними командами (ДПК) для громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень