A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІДБУВСЯ ОБМІН КРАЩИМИ ПРАКТИКАМИ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПАСПОРТІВ ГРОМАД-ПАРТНЕРІВ ПРОЄКТУ USAID "ГОВЕРЛА"

Дата: 03.02.2023 14:10
Кількість переглядів: 132

       2 лютого радник міського голови Ярослав Гаврильчук та начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради Леся Шумельда взяли участь у семінарі-практикумі «Інвестиційний паспорт як інструмент місцевого економічного  розвитку: обмін кращими практиками», який відбувся у Львівському регіональному офісі Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Під час його проведення презентовано  інвестиційні паспорти громад. Йшлося про значення інвестиційного паспорту для економічного розвитку громади, про загальні підходи до його формування, а також про можливості участі громад в обласних цільових програмах Львівщини. Відбувся  обмін кращими практиками інвестиційних паспортів громад-партнерів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». В онлайн форматі своїм досвідом поділилися наші друзі та партнери Жидачівської громади з м. Єкабпілс (Латвія).

        Радник міського голови Ярослав Гаврильчук звернувся до наших латвійських друзів  та від імені Жидачівського міського голови Володимира Левка подякував латвійському народу за солідарність і підтримку, яку наша країна і Жидачівська громада, зокрема, отримує в цей непростий час.

        Також зазначимо, що проведення цього заходу стало можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через  Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень