A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

МКП "ЖИДАЧІВВОДОКАНАЛ" ІНФОРМУЄ

Дата: 01.02.2023 16:22
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

    У сьогоднішніх непростих умовах воєнного стану, коли діють погодинні та аварійні графіки відключення енергопостачання, колективом МКП «Жидачівводоканал» робиться все необхідне для того, щоб забезпечити належне надання мешканцям м. Жидачева послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

      Як повідомив директор МКП «Жидачівводоканал» Василь Брухаль, для  цілодобового надання  послуг  з централізованого водопостачання та водовідведення та для забезпечення надійного протипожежного водопостачання міста у 2022 році комунальним підприємством проведено заміну водопровідних мереж протяжністю 787 погонних метрів. Також здійснено монтаж вуличної дренажної арматури – 6 шт., заміну вуличної запірної арматури – 8 шт., заміну пожежних гідрантів – 4 шт., монтаж  нового пожежного гідранта та інші важливі технічні заходи для забезпечення надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення в умовах відключення енергопостачання.

      Крім того, проведено роботи по заміні двох віток водопроводу на вул. Героїв України – загальною протяжністю 560 погонних метрів та будівництво вуличної каналізаційної мережі на вул. В. Стуса  Ду-200 мм – протяжністю 448 погонних метрів.

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень