A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКА ГРОМАДА ПРОЩАТИМЕТЬСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ ЯРОСЛАВОМ СТАРОВІРОМ

Дата: 26.01.2023 16:42
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

         27 січня, об 11 год., в м. Жидачеві, в храмі Св. Воскресіння Господнього розпочнеться чин похорону захисника України, воїна Старовіра Ярослава Володимировича, який помер під час перебування у короткотерміновій відпустці у рідному м. Жидачеві 24 січня 2023 року.

       Ярослав Володимирович Старовір народився 27 вересня 1963 року в м. Жидачеві, працював у правоохоронних органах та за кордоном. У липні 2022 року став до лав захисників України від російської агресії. Брав участь у боях за визволення Херсонщини, згодом – у боях у Донецькій області. Мужньо і сумлінно виконував свій військовий обов’язок.

        Розпорядженням Жидачівського міського голови від 26.01.2023 року  №2-0  27 січня 2023 року на території Жидачівської громади оголошено днем жалоби.

    Просимо мешканців Жидачівської громади та всіх небайдужих людей гідно вшанувати пам’ять захисника України. Похоронна процесія рухатиметься від храму Св. Воскресіння Господнього вул. М. Шашкевича, вул. Фабрична, вул. Січових Стрільців – до міського кладовища.

          Щирі співчуття рідним і близьким.

         Вічна память і слава захиснику України.

    

       

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень