A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАХІД З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.01.2023 11:30
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

 

        22 січня у Жидачівському міському Будинку культури «Удеч» відбувся патріотичний захід в рамках відзначення Дня Соборності України та Дня пам’яті Героїв Крут, який розпочали спільним виконанням Гімну України. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять борців за волю України, захисників незалежності та територіальної цілісності нашої країни.

       Представники Жидачівської громади також висловили солідарність та підтримку своїм друзям із Луганщини, які в перші дні повномасштабного російського вторгнення мужньо протистояли московській орді й голими руками зупиняли ворожі танки, а сьогодні в непростих умовах живуть з вірою в перемогу та відновлення територіальної цілісності всіх українських земель. Учасники патріотичного заходу мали змогу переглянути світлини про перебування наших друзів із Луганщини на Львівщині, у м. Жидачеві та в селах Жидачівської громади.

       Мистецькими колективами громади було представлено змістовну художньо-музичну програму до Дня Соборності України та Дня памяті Героїв Крут. Усіх зворушили хореографічні композиції на вшанування пам’яті полеглих захисників України. Патріотичний захід завершили спільним виконанням Духовного Гімну України «Боже Великий, Єдиний…».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень