A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДПТ для будівництва та обслуговування об»єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, за адресою: с.Заріччя (за межами населеного пункту в урочищі «Острів»)

Дата: 20.01.2023 08:26
Кількість переглядів: 291

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

детального плану території для будівництва та обслуговування об»єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, за адресою: с.Заріччя (за межами населеного пункту в урочищі «Острів»)

Стрийського району Львівської області

  Відповідно до статті  21 Закону України «Про регулювання  містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Положення про порядок проведення на території Жидачівської міської територіальної громади громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації, затвердженого рішенням Жидачівської міської ради від 25.03.2021 р. № 211, з метою ознайомлення членів територіальної громади з проєктом детального плану території для  будівництва та обслуговування об»єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, за адресою: с.Заріччя (за межами населеного пункту в урочищі «Острів») Стрийського району Львівської області (ініціатор ТзОВ «Кохавинка плюс») (надалі – ДПТ) Жидачівська міська рада повідомляє про початок обговорення та подання пропозицій до вказаного проєкту.

Замовник ДПТ: виконком Жидачівської міської ради.

Розробник ДПТ: ПП «Удечпроект»

Проектом детального плану території передбачається:

- комплексне вирішення раціонального використання всієї території ділянки ,

- визначення функціонального призначення земельної ділянки,

- визначення містобудівних умов і обмежень.

Підстава розроблення детального плану території – рішення Жидачівської міської ради від 25.08.2022 №1594 «Про надання дозволу на розроблення детального плану  території за межами населеного пункту с.Заріччя»

Місце ознайомлення з детальним планом території – м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада,  відділ містобудування та архітектури, другий поверх (начальник відділу Людкевич Л.В.).

       Строк ознайомлення з детальним планом території – до 17 лютого 2023 року включно  

Відповідно до чинного законодавства знайомитися і подавати пропозиції до проєкту ДПТ мають право:

  •  повнолітні дієздатні  фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено дану містобудівну документацію;
  • юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

            Пропозиції подані особами, не зазначеними у вказаному вище переліку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

            Пропозиції подаються громадянами у письмовому та електронному вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

            Пропозиції направляти на адресу:

  • 81700, Львівська обл., м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада;
  • e-mail: meriya.zhydachiv@i.ua

            Термін подачі пропозицій  до 17 лютого 2023 року включно.

          Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури Людкевич Л.В. (розпорядження міського голови від 26.12.2022 р. № 78-АГ).

           Розгляд пропозицій відбудеться 20 лютого 2023 року о 15.00 год. у залі засідань Жидачівської міської ради (м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, другий поверх).

 

ПЛАН ІСНУЮЧОГО ВИКОРИСТАННЯ ТЕРИТОРІЇ

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень