A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЮРІЙ ЩУРКО Й НАДАЛІ ЧЕСНО І СУМЛІННО ВИКОНУВАТИМЕ ОБОВ'ЯЗОК ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Дата: 03.01.2023 14:43
Кількість переглядів: 168

     Як ми вже повідомляли, напередодні Нового року Жидачівська громада отримала Подяку від командира військової частини, в якій служить представник громади, мешканець м. Жидачева Юрій Михайлович Щурко.

      У зверненні до керівництва Жидачівської громади йдеться про те, що наш воїн чесно і сумлінно виконує  військовий обовязок із захисту суверенітету та територіальної цілісності України у зенітному ракетному дивізіоні військової частини А4056, зразково справляється з непростими завданнями, беручи на себе велику відповідальність під час організації цілодобового бойового чергування, налагодження звязку, інженерного облаштування позицій. З усім цим він справляється достойно, що сприяє успішному виконанню підрозділом поставлених завдань.

      У час Новорічних і Різдвяних свят Юрій Щурко отримав короткотермінову відпустку. Користуючись цією нагодою, Жидачівський міський голова Володимир Левко 3 січня запросив Юрія Щурка до міської ради, щоб поспілкуватися й особисто подякувати мужньому воїну, який захищає рідну землю.

    Присутні у залі засідань міської ради оплесками зустріли нашого захисника. Жидачівський міський голова Володимир Левко зазначив, що ми пишаємося нашими воїнами, які сьогодні боронять і визволяють українську землю. Побажав, щоб у 2023 році збулася спільна мрія всіх українців про перемогу і мир на українській землі. Рідну землю сьогодні захищають кілька сотень представників Жидачівської громади, тож міський голова побажав, щоб Бог оберігав наших воїнів й вручив Юрію Щурку Жидачівську Оранту – чудотворну ікону Божої Матері «Воплочення», яка оберігає наше місто і громаду вже сотні років. Захиснику України також вручили подарунки для його двох маленьких діток.

     Юрій Щурко був зворушений увагою, розумінням та підтримкою й подякував міському голові, усім присутнім та мешканцям Жидачівської громади, які не забувають про наших воїнів й надають постійно волонтерську підтримку. Він запевнив, що й надалі чесно і сумлінно виконуватиме обовязок захисника України.

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень