A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПЛОДИ ПРАЦІ ЯРОСЛАВА ТУРЧЕНЯКА СЛУЖИТИМУТЬ ЛЮДЯМ Й ЖИТИМЕ СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ПРО НЬОГО

Дата: 03.01.2023 11:51
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

         Сумна звістка сколихнула Жидачівську громаду. 2 січня 2023 року, на 66-му році життя відійшов у вічність Ярослав Турченяк – яскрава та світла людина.

      Ярослав Володимирович Турченяк народився 6 квітня 1957 року в місті Жидачеві. Після завершення навчання у школі поступив у Львівський зоооветеринарний інститут, у якому навчався з 1974 по 1979 рік Після завершення навчання у вузі працював головним зоотехніком у Козівському районі на Тернопільщині. У 1979-1980 роках служив армії. Більше 10 років, з 1980 по 1991 рік, працював на посаді майстра виробничого навчання, агронома учгоспу, завідуючого господарством Жидачівського професійного училища №81.

        На IV сесії І демократичного скликання, у березні 1991 року, затверджений секретарем виконкому Жидачівської міської ради. Майже 30 років, до 26 листопада 2020 року, працював  керуючим справами  (секретарем) виконавчого комітету Жидачівської міської ради. Сумлінно  виконував службові обовязки, був ініціативним, активним у громадському житті, очолював громадську організацію «ЕКО-Довкілля». Реалізував цілий ряд важливих екологічних проєктів за підтримки Міжнародних організацій.

        Всі розпочаті й реалізовані Ярославом Турченяком проєкти будуть жити і далі: Заказник Базиївка, Екомережа, Розсадник, Громадський центр.

       Він любив Україну і старався як міг зробити її кращою. Був учасником Майдану 2004 року та учасником Революції Гідності 2013-2014 років. Старався для природи, для людей, для рідного міста Жидачева. Всі розпочаті і реалізовані Ярославом Турченяком добрі справи і проєкти будуть жити, адже вони зробили наше місто, нашу громаду ще прекраснішими. Він завжди щиро радів, що плоди його праці служать людям й служитимуть вони ще довго, як і житиме світла память про цю прекрасну, з відкритим серцем, добру і щиру людину.

      Світла память про нього  назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі  співчуття рідним та близьким, сумуємо разом в Вами.

Виконавчий комітет Жидачівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень