A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я ЛЮДЕЙ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Дата: 30.12.2022 15:08
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

       30 грудня, на виконання розпорядження Жидачівського міського голови «Про розгортання пунктів обігріву (Пунктів Незламності)  на території Жидачівської МТГ», на базі Пункту Незламності, який створено у будівлі Жидачівського закладу загальної середньої освіти №3 ім. О. Партицького (вул.І. Франка,7), проведено навчально-практичний семінар з розгортання та роботи Пункту Незламності, який проводився в умовах вимкнення електроенергії.

     Відповідальна особа за організацію роботи Пункту Незламності Василь Благий проінформував учасників семінару про матеріально-технічне забезпечення Пункту Незламності засобами енергоживлення та опалення, звязком, меблями та іншими засобами облаштування приміщення.

      Було також здійснено практичні дії, зокрема, увімкнено генератор, який забезпечив роботу твердопаливної котельні та електропостачання приміщення. Також перевірено функціонування мобільного Інтернету,  зарядного пристрою для телефонів, облаштування приміщення та створення належних умов для перебування людей, забезпечення пункту меблями, теплими речами, електрочайником, радіоприймачем, емностями для води, питною та технічною водою, кавою, чаєм, цукром, печивом, аптечкою (з набором для надання невідкладної домедичної допомоги) та іншим переліком найнеобхіднішого, який забезпечить надання можливості людям зігрітися, зарядити гаджети.

     За підсумками проведення навчально-практичного семінару Жидачівський міський голова Володимир Левко зазначив, що  основна мета  здійснення цих заходів - належне відпрацювання алгоритму дій в умовах блекауту ( повного відключення електропостачання). Очільник громади також зазначив, що необхідно бути у постійній готовності, чітко узгодити спільні дії в умовах виникнення надзвичайних ситуацій. А головна мета – збереження життя і здоровя людей, забезпечення життєдіяльності громади.

       Міський голова також подякував всім, хто у ці передноворічні дні працює для нашої спільної справи. Наші воїни виконують найважчу місію – захищають і визволяють рідну землю. Ми проходимо через біль важких втрат, але разом і на фронті й в тилу ми маємо працювати на нашу спільну перемогу.

      Володимир Левко побажав нашим захисникам, мешканцям громади й всім нашим співвітчизникам щасливого Нового року та завершення перемогою визвольної війни українського народу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень