A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Дата: 28.12.2022 16:53
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

До уваги суб'єктів господарювання щодо подання звіту про використання води за формою №2ТП

        

З 1 січня 2023 року розпочнеться прийом звітів про використання води за формою 2ТП-водгосп (річна) за 2022 рік від водокористувачів Львівської області.

Подача звіту є обов’язковою для водокористувачів, які здійснюють діяльність, пов’язану із забором та/або використанням води, скиданням зворотних (стічних) вод та забруднюючих речовин  у поверхневі водні об’єкти в обсязі від 5м3/добу.

Подання звітів здійснюється виключно в електронному вигляді через Портал електронних послуг Державного агентства водних ресурсів України за посиланням: https://e-services.davr.gov.ua/.

Інструкція користувача щодо заповнення звіту знаходиться за посиланням: https://bit.ly/3cikShu.

Відповідно до ст.55 Водного Кодексу України неподання або несвоєчасне подання є порушенням умов спеціального водокористування та охорони вод та  підставою для здійснення заходів реагування, контролю центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику із здійснення державного нагляду у сфері охорони і раціонального використання вод та анулювання дозволу на спеціальне водокористування.

Нагадуємо, кінцевий термін подання звіту 1 лютого 2023 року. Помилки або недостовірні дані, виявлені у звіті, можуть бути виправлені шляхом подання виправленого (уточненого) звіту не пізніше 1 березня 2023 року.

Для отримання консультацій і роз’яснень радимо звертатись до відповідальної особи по Жидачівській МТГ БУВР Західного Бугу Та Сяну за тел. 067-924-06-11 або пишіть на електронну адресу: vrzudachiv@ukr.net

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень