A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗВІТ ПРО РОБОТУ ДІЛЬНИЧНОГО ОФІЦЕРА ПОЛІЦІЇ (ІВАНИК БОГДАНА БОГДАНІВНА)

Дата: 28.12.2022 16:07
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

ЗВІТ

про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції  Жидачівського відділення поліції №1 Стрийського РУП ГУНП у Львівській області лейтенанта поліції 

ІВАНИК Богдани Богданівни

 

Загалом на території Жидачівської міської територіальної громади протягом звітного періоду, а саме січень – грудень, зареєстровано 2 кримінальних правопорушення.

Протягом цього ж часу на території Жидачівської міської територіальної громади ним задокументовано 36 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 2 адміністративних протоколи, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 10 постанов про адміністративні правопорушення, за  вчинення дрібної крадіжки (ст. 51 КУпАП) 4 протоколи,за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях  (ст. 175-1 КУпАП)10постановта інші.

Також мною проводилась профілактична робота із раніше судимими з метою недопущення вчинення нових злочинів чи правопорушень, здійснювався контроль відносно раніше судимих  осіб, яким судом встановлено адміністративний нагляд. За наявності вчинення правопорушень вказана категорія осіб притягалась до відповідальності згідно чинного законодавства.

Протягом звітного періоду неодноразово залучалася для проведення спільних рейдів із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення, щодо дотримання правил протипожежної безпеки, а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень