A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗВІТ ПРО РОБОТУ ДІЛЬНИЧНОГО ОФІЦЕРА ПОЛІЦІЇ (БУРА РУСЛАН ДМИТРОВИЧ)

Дата: 28.12.2022 15:52
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

ЗВІТ

про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції патрульної поліції відділення поліції Стрийського РУП ГУНП у Львівській області лейтенанта поліції  Бура Руслан Дмитрович

Територія обслуговування; : с. Рогізно, с. Загурщина, с. Бережниця, с. Заболотівці, с. Журавків, с. Млиниська, с. Смогів.

Протягом 2022 року дільничним офіцером поліції Бура Р.Д., задокументовано61 адміністративних правопорушень, з яких; за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 КУпАП) 1 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезовому стані в громадському місці (ст.178 КУпАП) 34 постанови про адміністративні правопорушення, за куріння тютюнових виробів у невстановлених місцях (ст. 175-1  КУпАП) 24 постанов про адміністративні правопорушення, за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів ( ст. 152 КУпАП) 1 адміністративний протокол

Крім цього виявлено та задокументовано одне порушення за ч. 1 ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння), а саме за здійснення реалізації алкогольних напоїв неповнолітньому.

Також протягом 2022 року безпосередньо розкрито 4 кримінальних правопорушень.

Протягом звітного періоду неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення, щодо дотримання правил протипожежної безпеки, а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень