A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 28.12.2022 15:22
Кількість переглядів: 138

       28 грудня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

      На засіданні затверджено фінансові плани КНП «Жидачівська міська лікарня», МКП Жидачівводоканал» та Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства на 2023 рік.

        Продовжено дію тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів міського комунального підприємства «Жидачівводоканал», які затверджено рішенням виконавчого комітету від №138 від 25.06.2021 року.

      Директор МКП «Жидачівводоканал» Василь Брухаль зазначив, що в сьогоднішніх непростих умовах воєнного стану керівництвом громади та комунальним підприємством робиться все для того, щоб не підвищувати тарифи для населення, які встановлені у 2021 році.

      Затверджено ліміти споживання енергоносіїв бюджетними установами Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік. Внесено зміни до показників бюджету громади на 2022 рік. Також прийнято рішення «Про подання клопотання щодо представлення 2-ох багатодітних матерів до присвоєння почесного звання України «Мати-героїня». Прийнято рішення про взяття та зняття з обслуговування осіб, які отримують соціальні послуги в КУ «Центр надання соціальних послуг» Жидачівської міської ради та внесення цих громадян до банку даних установи.

      Члени виконкому розглянули лист Львівського регіонального відділення Асоціації міст України та підтримали звернення до Президента України із закликом  накласти вето на прийнятий 13 грудня 2022 року Верховною Радою України Закон України «Про внесення  змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування містобудівної діяльності» та повернути його на доопрацювання.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень