A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЩИРО БАЖАЮ, ЩОБ 2023 РІК СТАВ ДЛЯ НАС РОКОМ ДОБРИХ ЗМІН, ЗДІЙСНЕННЯ ЗАДУМІВ Й ЩОБ ЗБУЛОСЯ НАШЕ НАЙГОЛОВНІШЕ БАЖАННЯ - ЗАВЕРШИЛАСЯ НАШОЮ СПІЛЬНОЮ ПЕРЕМОГОЮ ВИЗВОЛЬНА ВІЙНА УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

Дата: 23.12.2022 15:45
Кількість переглядів: 316

ДОРОГА ГРОМАДО!

       Новий рік і Різдво Христове – це добрі та світлі свята, які мають чарівну енергетику, втілюють наші мрії, дарують радість зустрічі з рідними та близькими, родинне тепло.

      У цей непростий для нашої країни і кожного з нас час важливо бути сильними, єднатися, жити з вірою в щасливе майбутнє України. Ми проходимо через біль важких втрат, але вистояли і віримо в нашу перемогу, будуємо плани на прийдешній рік, підсумовуємо наші здобутки у році, що минає. Наш спільний і найважливіший здобуток в тому, що Збройні Сили України розпочали визволення української землі від російських загарбників й віримо, наша країна буде вільною.

       Є чим пишатися й нашій громаді. Ми пишаємося нашими захисниками, волонтерським рухом, нашими талановитими дітками, досягненнями спортсменів. За два роки з часу створення Жидачівській міської територіальної громади, при всіх складнощах сьогодення, нам вдалося зробити багато добрих справ.  Усе це - спільна повсякденна робота працівників органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу та активних жителів нашої громади, які щиро вболівають за її розвиток.


       У цей час Новорічних і Різдвяних свят щиро дякую нашим воїнам, які захищають Україну від ворога, волонтерам, які не втомлюються робити добрі справи, громадянам, чия небайдужість спонукає по-іншому поглянути на проблеми, усім, хто робить наш спільний дім кращим.


       Щиро бажаю, щоб 2023 рік став для нас роком добрих змін, здійснення задумів, нових можливостей і досягнень й щоб збулося наше найголовніше бажання - завершилася нашою спільною перемогою визвольна війна українського народу. Вірю, що разом ми пройдемо усі сьогоднішні важкі випробування, станемо сильнішими і обов’язково досягнемо всього задуманого.

       Від усієї душі бажаю всім нам у Новому році бути здоровими і щасливими, радісними, люблячими і мудрими! Нехай Вифлеємська зірка осяває Господнім світлом усі добрі починання й додасть нам віри в нашу спільну перемогу та мирне і щасливе майбутнє України!

      Щасливого Нового року та Різдва Христового!                            

 

Жидачівський міський голова                 Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень