A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДІТКИ ВДЯЧНІ СВЯТОМУ МИКОЛАЮ ТА ЙОГО ПОМІЧНИКАМ

Дата: 19.12.2022 12:23
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

      У Жидачівському міському Будинку культури «Удеч» відбулося передсвяткове дійство «Відкрий серце для Святого Миколая».

        За підтримки Жидачівської міської ради, за участі Жидачівського міського центру творчості для дітей та молоді, відділу молодіжної політики та спорту, служби у справах дітей, Центру надання соціальних послуг міської ради, Молодіжної ради та волонтерів для наших діток організували чудове свято, адже вони могли загадати бажання Миколаю, переглянути святкову концертну програму. Учасники дійства також взяли участь у Різдвяному благодійному ярмарку та виготовляли листівки для наших захисників, а також долучилися до збору коштів на потреби ЗСУ.

      Святий Миколай не забув про діток Жидачівської громади. Він мав багатьох помічників, небайдужих людей, наших підприємців, агровиробників. Допоміг Святому Миколаю і народний депутат України Андрій Кіт, за його сприяння діти Жидачівської громади отримали 1,2 тис. подарунків. Їх отримали дітки наших дошкільних установ та шкіл, діти-сироти й дітки, які перебувають у складних життєвих обставинах, ГО «Щасливі разом».

       Тож наші дітки вдячні Святому Миколаю та його помічникам за щедрі подарунки, які допомогли їм відчути радість у цей непростий для нашої країни час.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень