A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ТЕЙСАРІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ЗАВЕРШИЛИ РЕАЛІЗАЦІЮ ЕНЕРГООЩАДНОГО ПРОЄКТУ

Дата: 19.12.2022 08:50
Кількість переглядів: 77

        У Жидачівській громаді 16 грудня  відбулася важлива подія. Учні та освітянський колектив Тейсарівської гімназії отримали гарний подарунок від Святого Миколая, адже у навчальному закладі завершили спорудження енергоощадної твердополивної котельні.

        Як зазначив Жидачівський міський голова Володимир Левко, енергоощадний проєкт реалізували за кошти бюджету громади та кошти з обласного бюджету, а роботу завершили, як і планували, до дня Святого Миколая.

      Міський голова подякував керівнику ПП «Карпатмонтаж» Роману Дяченку за успішне завершення цієї важливої справи й висловив сподівання, що колектив Тейсарівської гімназії успішно здійснюватиме навчально-виховний процес в комфортних умовах.

      Директор гімназії Уляна Буцяк подякувала керівництву Жидачівської громади за постійну увагу до розвитку освітньої галузі, подякувала також меценатам, які допомагають навчальному закладу, зокрема, керівнику фермерського господарства «Пчани-Денькович» Богдану Деньковичу.

      Отець Михайло Тріль освятив енергоощадну котельню та обладнання теплових мереж. У спільній Молитві учасники урочистостей звернулися до Всевишнього із побажаннями миру, добра і щастя для всього українського народу. Урочистості завершили спільною піснею – зверненням до чудотворця Святого Миколая.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень