Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ТЕЙСАРІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ЗАВЕРШИЛИ РЕАЛІЗАЦІЮ ЕНЕРГООЩАДНОГО ПРОЄКТУ

Дата: 19.12.2022 08:50
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

        У Жидачівській громаді 16 грудня  відбулася важлива подія. Учні та освітянський колектив Тейсарівської гімназії отримали гарний подарунок від Святого Миколая, адже у навчальному закладі завершили спорудження енергоощадної твердополивної котельні.

        Як зазначив Жидачівський міський голова Володимир Левко, енергоощадний проєкт реалізували за кошти бюджету громади та кошти з обласного бюджету, а роботу завершили, як і планували, до дня Святого Миколая.

      Міський голова подякував керівнику ПП «Карпатмонтаж» Роману Дяченку за успішне завершення цієї важливої справи й висловив сподівання, що колектив Тейсарівської гімназії успішно здійснюватиме навчально-виховний процес в комфортних умовах.

      Директор гімназії Уляна Буцяк подякувала керівництву Жидачівської громади за постійну увагу до розвитку освітньої галузі, подякувала також меценатам, які допомагають навчальному закладу, зокрема, керівнику фермерського господарства «Пчани-Денькович» Богдану Деньковичу.

      Отець Михайло Тріль освятив енергоощадну котельню та обладнання теплових мереж. У спільній Молитві учасники урочистостей звернулися до Всевишнього із побажаннями миру, добра і щастя для всього українського народу. Урочистості завершили спільною піснею – зверненням до чудотворця Святого Миколая.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень