A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 15.12.2022 08:53
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

       14 грудня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

        На засіданні затверджено регламент виконавчого комітету та план роботи  на І півріччя 2023 року. Внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 20.01.2022 р. №12 «Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв бюджетними установами Жидачівської міської територіальної громади на 2022 рік»,  внесено зміни до показників бюджету громади на 2022 рік, затверджено норми витрат пального і мастильних матеріалів на шкільні автобуси.

        Також затверджено Вимоги до утримання та догляду за зеленими насадженнями на території Жидачівської міської територіальної громади та  погоджено Програму забезпечення пожежної безпеки території Жидачівської територіальної громади на 2023 рік.  Розглянуто та прийнято рішення щодо соціально-правового захисту дітей, соціального захисту населення та ряд інших питань.

        У «Різному» члени виконкому порушили питання графіків подачі електроенергії для споживачів м. Жидачева та населених пунктів громади, вказавши на суттєві недоліки електропостачання в окремих  мікрорайонах міста, які викликають нарікання мешканців і потребують перегляду. Більш детально ці питання, за участі представників енергетичних служб, було розглянуто на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, яке відбулося після завершення засідання виконавчого комітету.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень