A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА СПІЛКУВАВСЯ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

Дата: 25.11.2022 10:28
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

       Жидачівський міський голова Володимир Левко спілкувався із головою Молодіжної ради при Жидачівській міській раді Веронікою Гондзьо, заступником голови - Сергієм Маслієм та секретарем - Юлією Срогою. У зустрічі також взяли участь: перший заступник міського голови Ігор Процан, заступник міського голови Микола Хомин,  представники відділу молодіжної політики та спорту міської ради.

      Представники Молодіжної ради, яку сформовано у жовтні 2022 року, розповіли про перші кроки своєї діяльності, про уже проведені заходи, про участь у навчальних тренінгах та плани на найближчий період, поділилися думками та ідеями, які планують реалізувати вже у наступному році.

        Слід також зазначити, що голову Молодіжної ради Вероніку Гондзьо, яка є студенткою Дрогобицького державного педагогічного університету, визнано «Студентом Року» у номінації «Громадський діяч» та відзначено Подякою Жидачівського міського голови – «за активну участь у розвитку молодіжного середовища, волонтерську діяльність та участь у військово-патріотичному вихованні молоді Жидачівської громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень