A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НАРАДА З ОБГОВОРЕННЯ ОСНОВНИХ ПІДСУМКІВ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ У 2022 РОЦІ ТА ПИТАНЬ ФОРМУВАННЯ ПРОЄКТУ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ НА 2023 РІК

Дата: 22.11.2022 11:46
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

      Жидачівський міський голова Володимир Левко провів розширену нараду, на якій обговорили основні підсумки соціально-економічного розвитку Жидачівської громади у 2022 році. Йшлося, зокрема, про наповнення дохідної частини та здійснення видатків бюджету громади, про завершення фінансового року, про  реалізацію проєктів з енергозбереження.

       Міський голова наголосив на важливості завершення необхідних фінансових розрахунків та здійснення всіх виплат у грудні 2022 року, адже бюджетні установи належним чином забезпечені необхідним фінансовим ресурсом для здійснення цих виплат. Акцентував увагу на питаннях турботи про сімї учасників бойових дій, організації опалювального сезону, належного забезпечення функціонування пунктів обігріву, готовності до прийому внутрішньо переміщених осіб.

       Під час проведення наради також обговорили питання формування проєкту бюджету громади на 2023 рік. Начальник фінансового відділу міської ради Ірина Николин проінформувала про основні прогнозовані показники проєкту бюджету. Акцентовано увагу на важливості здійснення додаткових заходів для пошуку резервів з наповнення дохідної частини бюджету громади. Йшлося також про розробку програми економічного та соціального розвитку громади на 2023 рік та місцевих програм.  

Фото без опису

                                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень