A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПЕРЕДСВЯТКОВА ЗУСТРІЧ З АГРАРІЯМИ ГРОМАДИ

Дата: 18.11.2022 15:17
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

    

        Напередодні Дня працівників сільського господарства, який відзначають в Україні 20 листопада, в залі засідань міської ради відбулася зустріч із аграріями Жидачівської громади. Розпочинаючи зустріч, Жидачівський міський голова Володимир Левко запросив до слова представників відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради Лесю Шумельду та Світлану Сенюру, які розповіли про аграрний потенціал громади, про основні підсумки року та подальші перспективи розвитку аграрного бізнесу, про проєкти та програми підтримки розвитку сільського господарства.

       Жидачівський міський голова Володимир Левко під час спілкування із аграріями громади наголосив на важливості раціонального та ефективного використання кожного клаптика землі, над цим у громаді працюють й це вже дає певні результати.

     У сьогоднішніх непростих умовах воєнного стану вирощено добрий урожай зернових і технічних культур: по 70 центнерів озимої пшениці з гектара, 55 цнт – озимого ячменю, 32 цнт – озимого ріпаку. Аграрна галузь громади налічує 40 агроформувань, з них 27 фермерських господарств. Сільгоспугіддя громади складають більше 12 тисяч гектарів.

   Відбувся відвертий діалог із аграріями, які висловили свої думки, побажання, поділилися проблемами, які виникають у непростих сьогоднішніх умовах. Подякували за розуміння і підтримку керівництва громади, відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради, який постійно спілкується із аграріями, надає консультації, сприяє участі у проєктах та програмах підтримки аграрного бізнесу.

    Жидачівський міський голова Володимир Левко привітав працівників сільського господарства Жидачівської громади із професійним святом, подякував їм за нелегку працю й побажав міцного здоровя, миру, нових здобутків та відзначив Грамотою Жидачівської міської ради Богіва Миколу  Михайловича, керівника ПАФ «Бережниця» та Лозинського Романа Івановича, керівника ФГ «Межиріччя».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     

                  

 

                                                                         

                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень